U bevindt zich hier: Home > Zorg leveren > Zorg leveren Wmo Huishoudelijke ondersteuning > Wmo Huishoudelijke ondersteuning: aanbieder worden

Wmo Huishoudelijke ondersteuning: aanbieder worden

Wij beschrijven hier de stappen die u moet zetten om aanbieder te worden voor Wmo Huishoudelijke ondersteuning.

Registratie

Iedere zorgaanbieder dient zich te registreren op www.negometrix.com Dit is het platform waarin de zorgovereenkomsten worden beheerd. Via registratie worden de contactgegevens van uw organisatie gekoppeld aan de overeenkomsten die van toepassing zijn.

Huishoudelijke ondersteuning

Wilt u aanbieder worden voor Helmond en de Peelgemeenten voor de Overeenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, Huishoudelijke Ondersteuning Helmond & Peelgemeenten, dan dient u de stappen te volgen na het aanklikken van onderstaande link op Negometrix:
Tender 32237 Overeenkomst Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, Huishoudelijke Ondersteuning Helmond & Peelgemeenten

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een mail naar huishoudelijkeondersteuningpeel@bizob.nl.

Overeenkomsten ter informatie

Onderstaande documenten zijn slechts ter informatie en mogen niet gebruikt worden om te ondertekenen. Als u aanbieder wilt worden, moet u de procedure via Negometrix volgen.