U bevindt zich hier: Home > Zorg leveren > Zorg leveren Jeugdhulp > Jeugdhulp Toegang

Jeugdhulp Toegang

De toegang tot jeugdhulp loopt via gemeentelijke toegangsteams. Een medewerker van de gemeente kan toegang geven tot een individuele voorziening jeugdhulp.

In geval van crisis

Op het moment dat er sprake is van een spoed- of crisissituatie bij een kind onder de 18 jaar waar u als aanbieder bij betrokken bent, bent u het eerste aanspreekpunt. Indien het niet lukt om de noodzakelijke hulp te bieden binnen de ondersteuning die op dit moment toegekend is:

• Neemt u binnen kantoortijden contact op met de betrokken gemeente.
  • Buiten kantoortijden, maar ook als er geen gemeentelijke medewerker betrokken is, kunt u contact opnemen met de Spoed voor jeugd.

SpoedvoorJeugd Zuidoost-Brabant is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 0666 999.